Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадър: БТВТова, което ми направи много силно впечатление, е

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадър: БТВТова, което ми направи много силно впечатление, е
Коментари Харесай

Българин в Бейрут: Хората почти веднага се вдигнаха обратно да се върнат към нормалния живот

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадър: БТВ

Това, което ми направи доста мощно усещане, е че хората в Бейрут съвсем незабавно са се вдигнали назад да се върнат към естествения живот. Много съм сюрпризиран какъв брой добре се оправят тъкмо душевен хората с тази контузия. Те са претърпяли доста компликации, привикнали са да имат страшни проблеми и това им оказва помощ за тяхното психологично здраве, сподели по скайпа от Ливан за „ Тази заран ” по БТВ българският инженер Филип Кирацов.

От две години той е част от доброволческа организация, която сега оказва помощ на хората хората в Бейрут да се върнат към естествения си живот след унищожителния гърмеж в ливанската столица на 4 август.

Филип е бил в България, когато е избухнаха детонацията, за един ден си намерил екипировка и отпътувал за Ливан.

Това, което по-скоро виждам, е една гняв към политиците и ръководството, има тук страшни митинги и преди два дни падна държавното управление, това, което се случи тук, е основано от човек, не е естествено злополучие. Затова виждам в тях една гняв към тази несръчност и това безмислие, което е довело до тази детонация, добави Кирацов.

Има много и разнообразни теории за детонацията. Много хора приказват за интрига, доста хора се съмняват в истинността за информацията на данните, по който се е случила детонацията, само че аз няма по какъв начин да разясня, тъй като просто нямам задоволително информация, сподели още Филип Кирацов.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР